Rita ditt moln - vinn en iPad 2

Rita ditt moln och vinn en iPad 2

iPad 2

Ett annat molnRita ditt moln – vinn en iPad 2!

VMware bygger inte bara molnlösningar. VMware skapar lösningar för företag som skapar sina egna molnlösningar, på sina egna sätt och av sina egna skäl. VMworld i Köpenhamn handlar om ditt moln och med detta i åtanke tyckte vi att det vore intressant att få veta mer om hur ditt moln ser ut.

Om du har en bild om visar din molnlösning skulle vi väldigt gärna vilja se det. Skriv ett tweet med dina bilder på @Exampel på molnbildVMware_Nordics och du är automatiskt anmäld till en utlottning av en iPad 2. Här är ett par exempel vi hittat men vi vill se vad du har gjort!

Men skynda! Tävlingen avslutas redan torsdag 13 oktober 2011 klockan 18.00 och vinnaren presenteras på bloggen och i Twitter.

Regler

1. Tävlingen är inte öppen för VMware-anställda.
2. Priset kan inte överlåtas eller ersättas med kontanter.
3. Vinnaren är ansvarig för eventuell vinstskatt och kontraktuella kostnader som uppstår med en iPad 2, till exempel 3G, WiFi-kostnader och trafikavgifter från operatörer.
4. Domarens utslag är slutlgiltigt och kan inte ifrågasättas.
5. Genom att skicka in bilder godkänner också den tävlande att VMware använder deras namn och bild på vmwareemeablog.com och de associerade Twitter- och Flickr-kanalerna.
6. Valet av vinnare kommer inte nödvändigtvis reflektera VMwares syn på hur ett moln bör byggas eller hur virtuella maskiner ska arrangeras.

Comment

  • HTML is not allowed. URL's will automatically become clickable
    * E-mail address will not be shown